Tumblr

Följ min tumblr här!

Alla dessa skönhetsideal

I allas vardag, omedvetet eller inte, tvingas man utsättas för ohälsosamt skönhetsideal. Var och en har säkert blivit utvärderad, granskad och betygsätt för att jämföras med sånt som vi inte idag kan hålla isär. Dvs tv, reklam och verklighet. Det är de som gör mig så  besviken och irriterad över när folk jämför, trycker ner sig själva och aldrig är nöjda med sig själva. - Men även jag gör det. Varför kan inte människor anses vackra oavsett kroppsformen? Jag tycker att det är viktigt att föräldrarna ifrågasätter hur deras barn reflekterar kring bantningsmetoder  och skönhetsideal och borde försöka lägga in andra värderingar i livet än hur man ser ut. Vi lever i ett stört samhälle idag där vissa anser att man ska placeras i fack. Tjock/smal/lång eller kort. Det är självklart det blir svårare för barn att bli trygga i sig själva och i sin egen kropp. Man låser tankarna på de man anses vara viktigast -  dvs den perfekta kroppen.


Första skoldagen

Okej, så idag gick jag min första skoldag som ettagluttare. klockan halv åtta tog nervösa lilla jag mig in till stan och var i skolan från 9-11 tror jag sen åkte jag och mötte upp mamma och min mormor vid drottninggatan. Vi åt och shoppade. Nu är jag HELT JÄVLA SLUT i kroppen, haha guuu va den här dan har slitit på mig!!! Men jag är så glad för att jag har valt en gymnasium helt själv, jag tror att varje gång man gör något som är jobbigt eller man inte kanske alltid vill så växer man något enormt bara man gör det. Nu ska jag SOVA! hahah

Levi´s

Topp conscious collection // Jeans Levís // Kofta Stadium

watch out

Titta så fin den blev, jag är så himla nöjd! Blir verkligen en helt annan klocka. Verkligen! Åh så snygg den är..

laptopjakt oså

Åkte till Täby med papi och mötte upp mamma för att titta efter en ny dator till mig. Beställde hem en som kommer att komma i veckan.. Så efterlängtad! Nu sitter jag och trycker naurgodis framför datorn samtidigt som jag tankar ner en film - samtidigt som jag inväntar ett samtal från saraboo. Tog tjuren i hornen och har fixat min klocka också och jäklar vad fin den blev, får visa sen! Nu ska jag återgå till facebook (Som tyvärr har blivit lite av mitt LIV nu förtiden)... Sorgligt ;)

Sardinien´11


7.nollnoll

7 ringde klockan imorse så jag släpade arslet till duschen för att vakna till, var så häääär nära på att göra en kopp kaffe (då är de illa). Nu ska jag packa en massa!! Gå ut med hundarna jao och återigen packa...
Jag och fluff, de är vi två nu (läskig tjej)

Musvakt..

Och (ursäkta ordvalet men) FITTKARIN bet mig i tummen, vad har jag fått hem för jäkla rabiessmittad mus..???

Daniel Wellington

Fick en alldeles egen Daniel Wellington klocka idag, och ååh så snygg den är! Funderar på att byta ut armbandsuret tillfälligt mot ett ljusbrunt i läder. Vad tycker ni ? Tror de skulle kunna bli ganska snyggt med urtavlan..
Om kaney West kan bära en blus för kvinnor kan väl jag bära en herrklocka..  God natt på er !

3 stycken

H&M - 49:- // 49:- // 129:-

Svensk sommar


Senaste två dagarna har tillbringast ute på mälaren med övernattning på landet. Men var tvungen att åka hem för att packa eftersom jag sticker till Sardinien på torsdag..

Utkast 2, Italien 11



Yttligare några pics från Italien, snart är jag där igen!

När jag får lön..




RSS 2.0