Helgen i bilder

Började fredagen med lite plugg hemma, till kvällen bar det år mot kista för biomys, lördag en. Massa plugg. Helgen avslutades med odd Molly utförsäljning Istanbul och sedan lunch och fika. Sparkade in julen, första advent hos farmor och farfar och tittade igenom bilder från 60-talet..


Helgen i bilden


.

fan för att folk inte kan hålla reda på mitt och ditt, fan för att jag inte litar på första instinkten, fan för att folk är idioter..
(träffade jordens snyggaste poliser)

känslan av..

känslan av att vinna en auktion på tradera

anledningen till varför man ska göra de man själv vill

"Hade jag lyssnat och formats av jantelags-människor istället hade jag varit olycklig och arbetat med något idag som jag inte trivs med för att jag följt alla andra. Istället går jag min egen väg, som visserligen är lite tuffare än vägen alla andra redan har trampat platt innan, men jag lovar att det är så mycket roligare."
-Blondinbella

21 november 2011

hey fellas!
Haft en lååååååång, lång paus från det här. Vilket jag tror kan varit ganska bra. Skönt och inte känna press eller något liknande, från vad det än gäller. Men tänkte att jag ändå ville sätta igång och skriva igen för att bara känna av att jag har någonstans att skriva av mig på. Inaktiverat mitt konto på facebook också, vilket var skit jobbigt! Men tror de kan vara ganska bra. Dels för att det tar alldeles för mycket tid som jag skulle kunna lägga på skolan men även för att det tar tid från mitt privatliv. Jag vill känna att jag kan göra mer saker än att ha en anledning till att sitta vid datorn hela dagarna. Nu känner jag att det bara blir för mycket och jag tror att det kan vara bra att komma ifrån "den där världen" ett litet tag nu! Nej hörrni, ska sätta igång med mitt skolarbete nu och sen sussa. Har tidig veka så jag går upp jätte, jätte tidigt varje dag vilket resulterar i att jag knappt orkar något annat när jag kommer hem om jag går och lägger mig försent om kvällarna. POK
update: karins reaktion - Äru skön i huvet, HARU TAGIT BORT FACEBOOK!!!!!!?????

RSS 2.0