God natti

Nej nu ni ska jag sova, ska upp tidigt imorgon (4!!!!). Så måste åtminstånde få fyra-fem timmars sömn. God natt påer!

Lena Philipsson på Crikus

Herrejäklar va bra de var! Helt galet vilken föreställning. Vi tog i varje fall taxin in vid halv6 kanske, kom fram och gick på "röda mattan" för att komma in i Vip avdelning. Där var bland annat michael bindefeldt och lill babs. Allt fler började droppa in och snart var hela salen full. Från Tyra Sjöstedt till peter Jihde, till christine meltzer, till Malin Baryard. Ja som ni kan se, fanns en hel del människor på plats. När showen var slut åkte vi hemmåt. Jag var så jäkla hungrig och hade så ont i magen. Bokstavligen tröck i mig en hamburgare på en halv minut. Så nu sitter jag i köket och dricker te. Har matteprov imorgon (och har inte pluggat någonting) och även skolfotografering sen är de pole fitness som gäller! Weehoo

Kvällens

Sådär ja, nu rullar vi in mot stan då. Såhär går jag klädd, i spetsiga skor och en paljettopp. Ska vi så ruuligt!

Moroccanoil

Bästa vårdande oljan ever! Jag lovar er, hår blir jätte lent och fint, samt lätthanterligt. mm jag älskar den.
Från NK 339:-

tränat √

Har som sagt fått en liten småhysteri över träningen, får se hur länge den håller. Blev cirka 1 timma och 20 min på gymmet i varje fall. Nu måste jag plugga. Längtar tills imorgon!!

28e september 2011

Dagen började med en mt lektion, alltså mental träning där man pratar om självförtroende och självkänsla. Något jag kom undeför med när jag satt på tåget i em är att jag har ännu en gång fastnat i träsket om att sitta och gorma dagligen om att jag vill bli"smalare". Wtf?!?! Nej bantningsmetoder in my ass, här är de hårdträning som gäller istället. Matte-magnus var noga med att tillägga att man faktiskt förlorar hjärnceller genom att inte äta, alltså vi som kanske inte dirrekt har något överskott utav hjärnceller bör tänka på att vi ska äta regelbundet.. stört
Samtidigt börjar hösten nu ta över stockholm. Det blir allt kallare för varje dag som går och nu räcker det knappt till med en skinnjacka att bära på mornarna. Läxor och annat skolarbete har nu börjat bli lite till en vana och man får allt mer mindre tid för annat. Vardag kallas de kanske. utöver de, så har jag faktiskt ett friskis pass inbokat ikväll. Dans, morgondagen fortsätter med läxskrivning och konsert + mingel. Kan bli intressant..
Igår när jag lunchade med farmor på bästa cassis vid karlaplan. Bästa!

Snel(kläd)hest

(From my old tumblr)

I'm back!!

Min tumblr tid är för tillfälligt över! - nej, okej inte riktigt men min tumblr var ju bara prel. eftersom det inte gick att blogga från den här domänen från min kära iphone. Men nuu ni!! (lär ju bra lite kämpigt i börjat att släppa min kära tumblr, vi kom varran så nära på slutet..)


RSS 2.0