turkos

Jag hatar att det blir så dålig kvalité på blogg.se, men här är i varje fall en av min favvobild från italien i somras. Tycker att den är så mysig. Saknar värmen..

igår kväll

Blus ZARA,Jeans Topshop,Skor Nelly,Väska Mulberry,smycken H&M

fridays

Gick ut för att käka med tjejerna i fredags, för att fira Vicki som fyllt 18(!!!). Det var supermysigt men jag slocknade direkt när jag kom hem, så trött var jag. Idag gick jag upp kvart i nio och åkte sedan och tränade med karibbi. blev 3-5km på rullbandet, 1km rodd och styrka på de. s k ö n t

Jobbigt

Jag får lite smått ångest men framförallt panik över hur mycket pengar jag har lagt ut för den här månaden. Ny vinterjacka, nya träningskläder och är precis påväg för att köpa mig ett Office paket. Åker till London om en vecka så det känna himla tight med budgeten. Helt galet!
Nya träningskläder från nike, göt även en egen sula eftersom jag ofta får ont i hålfoten samt ledbandet och jäklar vilken skillnad det känns. Hade dock ont i fötterna idag efter träningen eftersom jag kom i olika rörelser och så vidare pga. den nya sulan!

One

nya skor från Nelly shoes 450pix, värt!

 


ang. spöken eller övernaturligt väsen

Jag måste bara berätta en sak som hände mig i morse! Jag var precis klar för att gå till bussen men stog och letade i köket efter ett annat iphoneskal när musiken på ipoden/ipodhögdalaren sätts på högsta volym. Jag bokstavligen hoppar till och blir skit rädd. Tror att spotify av någon anledning satts på av sig själv från min daor som var på men sen märker jag att det faktiskt kommer från högtalarna, springer dit och stänger av ipoden samt högtalaren. Nojjing blir jag men återgår till att leta reda på iphoneskalet. 2 minuter senare sätts musiken på igen, på högsta volym, jag får panik och springer upp på övervåningen. Alla ligger och sover men jag skiter i det väcker mamma och pappa, är helt uppspelt och musiken spelas på nedervåningen på HÖGSTA volym. Mamma skrattar och pappa följer med mig ner för att stänga av musiken ytterligare en gång. Går sedan direkt till bussen men inte fören halvägstid reflekterar jag på vad det faktiskt va för låt som spelades upp..... (håll i er)
"i'm right over here why cant you see"
Det är ju inte direkt det roligaste jag har varit med om.. Vad tror ni?? HJÄLP..?!

Inte vem som helst

Karibbi fyller ju 16 idag!! Grattis min skatt, love U ♥

Instagram

Follow Me On Instagram, - carolineblomgren

 


idag har jag
1. gråtit en massa gånger av jordens töntigaste anledningar
2. försovit mig, stressat och på de haft skolfoto
3. försökt att undvika skolan
4. fikat på waynes med två filurer
5. hängt i en soffa på chilli och tittat på film från iphonen
6. kört pole fitness(!!)
Ja som ni ser, jag har ju fått en jävla massa saker gjort! Nu är jag as hungrig och lite smågrinig. Ska efter maten träffa några av mina gamla tjejer. hmmmm mysigt!

RSS 2.0