11.40

Bikinin är på så nu drar vi, ska till görveln med några sköna filurer och bättra på brännan lite and saraaa, u will be there !!!!!!!
favvobikinin, stenen håller dock på att lossna.....

Igår..

Igår åkte vi ut till ett berg direkt efter stallet och satte oss på en klippa och solade och badade. Sedan blev vi så stört hungriga att vi beställde ut pizza och kebab, hah så pizzabilen körde mitt i ingenstans med vipps så var pizzan levererad. Standard!

Mobilblogg

Sitter på badklipporna i kungsan och har precis beställt ut pizza och kebab. Åååh huuuungrig !!

Swedish House Mafia Save The World


Mobilblogg

På väg hem från stan nu. Åkte in för att ta lunch med papi på restaurangen loopen på söder precis bredvid kanalen under liljeholmsbron. MYS !

Midsommar

Midsommarhelgen spenderades som sagt ute på ön kungshatt. God mat, sång, familj och vänner ! Underbart

17.tjugofem


Till Salu !!

Någon timma senare var man klar ! Har nu rensat ut hela garderoben och hur mycket som helst åkte ner i svarta sopsäcken. Tänkte ställa mig på söder och sälja ut allting i slutet av sommaren men först tänkte jag bara ge er som läser en chans. Har nämligen en hel bunt med jeans som jag även tänkte sälja allt från Replay till Levi´s till vanliga cheap monday jeans...
'
Intresserad ? Mejla [email protected]

don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfekt...


Frisk som en nötkärna

Idag har jag varit på återbesök på Huddingesjukhus, läkaren sa att hur mycket de än letar så hittar de inget fel på mig. De va ju bra lixom så inga mera sjukhusbesök för mig inte. Sen så sa han att min gallstensattack som inträffade förra hösten inte kunde sammankopplas med nått annat, det var tydligen bara tre äckliga brudar som låg bakom. Jahopp tänkte väl jag då, bara de inte är något fel på mig lixom. Så skönt att ha allt de där överstökat nu. Så att jag inte behöver tänka på de något mera. Efteråt de gick jag i varje fall för att äta med tjejerna, sen drog vi och tittade på en rulle. Skön dag !

Helt klart värt de

Vartenda liten kalori jag fick i mig idag var helt klart värt de, jag vet egentligen inte hur mycket en sån liten kropp som mig kan få i sig under en dag. Hopplöst mycket ! Finns lixom inget stopp och om jag skulle börja rabbla upp de jag ätit idag nu så skulle jag helt klart inte hunnit vara klar innan jag rammlar med huvudet över datorn och somnat. Sen vet ni ju inte iof om de beror på om de är för att jag ätit så ofantligt mycket eller om jag bara är förfärligt trött... Men jag kan ge er en ledtråd. Saken är den att jag har gått upp TVÅ JÄVLA jeansstorlekar under en månad. Är de ens rimligt ?? Men ja tydligen eftersom de pyttesmå 24 jag för nån månad sprang runt med bara kommer upp till mina knän idag. Så där stod jag för nån dag sen, med 3 par replayjeans från 4-6 månader gamla och ett par spruckna jeans. Jag hade noll byxor att sätta på mig med andra ord så jag rullade in till stan och köpte ett par nya, strl 26. Jag börjar bli vuxen nu asså

Idag fast igår..


Klagomål från högre makter

Har fått klagomål från min egna vapendragare att jag är usel på att blogga, så för att inte riskera värre straff än vad jag klarar av känns det som att de är dax då.. Hade egentligen bestämt date med "S" (asså vi är typ på "G" men jag vill ju inte hänga ut personer i bloggen såå) men drygt att ställa in o grejer. Men jag har blivit utlovad två desserter efter nästa, och jag vet att hon håller av sina ord... sattén
VapendragARN till höger dära, den andra vet jag inte riktigt vem de är. fast det ser ut som om att hon fick i nått jävligt starkt i hennes glas den kvällen...

rainy days..

Så, vad gör man inte. Jo, du tankar ner sista säsongen av Sex and the city samt några hajpade kärleks/drama rullar. Tar fram en skål med B&J eller eventuellt i mitt fall knuffar in pappa i bilen för att sedan åka och köpa lunch till mig vilket består av en stor hamburgare och mozzarellasticks. Låter som en helt OK söndag för min del..

Tanned Cognac

Åh vad jag vill ha denhär väskan, så praktisk med massor av fack och så är den väldigt stor och rymmlig vilket är bra om man reser eller för att ha skolböcker i /laptop. Den är från märket Apriqot och kostar 1995 kr.

14e Juni 2011

Vaknade upp vid 9 för att äta frulle med mami som skulle åka iväg vid elva. Så ikväll är man helt själv, men kan vara ganska skönt de ! Cyklade sedan ner till Jennifer för att åka in till stan. Gick runt till4, sedan hemgång. Så nu sitter jag i soffan och tittar på Water for elephants med jossan och cassie...

Alla har sina små hemligheter

Vill ni veta en hemlis ? (VARNING för deprimerande text)
Sommaren 2010 blev jag utfryst av mina bästa vänner, de var allt jag hade och betydde allt för mig. Och när jag stod där kvar, helt ensam och övergiven visste jag inte vad jag skulle göra. Det kändes som hela min värld skulle rasa samman och det kändes som om den personen som betydde något för mig allra mest hade dött. Under hela den här sommaren stod jag helt ensam. Jag var helt ensam och visste inte vem jag skulle vända mig till. För en stund kändes det som att jag levde i en dröm. Färre dagar blev kvar av sommarlovet och snart skulle skolan börja igen. Jag funderade starkt över att byta skola, men elevhälsan tyckte att de bästa var att "ge de en chans". Första dagen i skolan gick snabbt. Det var inte lika jobbigt som jag föreställt mig. Jag var helt ensam men trots de klarade jag mig igenom den. Tiden gick och snart slutade jag även äta regelbundet. Jag hoppade över varrannan måltid och började må allt sämre trots stöd från bl.a. skolpsykolog. Den 2a September fyllde min pappa år. Jag hade inte ätit normalt på cirka 3 veckor men jag brydde mig inte. Det var en fredag och jag var så tacksam för att ännu en tuff och jobbig vecka av skola var över. Det här var den första kvällen på länge jag verkligen åt. Jag åt av allt som fanns framdukat och för en stund glömde jag bort vad som skulle vänta mig veckan efter. Senare på kvällen låg jag där på soffan. Jag skrek, grät och började spy. Det kändes som mitt liv snart skulle ta slut då jag hade bryts ner både psykiskt och fyskiskt. Det kändes som jag stog kvar helt ensam. Jag var själv mot hela världen. Trots att de nu inte fanns något mer att spy upp kunde jag inte sluta. Smärtan som kom från högra sidan av magen, strax under bröstet tog över hela mig. Jag kunde knappt andas. Mamma och Pappa satt bredvid mig hela tiden och min hund sprang runt på hela nedervåningen. Jag antar att han kände oroheten från oss alla. Smärtan kom i omgångar, ibland var smärtan starkare men för de mesta kunde jag andas. Tillslut beslöt sig mina föräldrar att ringa efter en ambulans. Det tog cirka 15 min innan jag hann se ambulanspersonalen utanför fönstret. Jag kunde inte gå utan pappa och en av personalen fick hjälpa till att bära ut mig. I bilen låg jag bara där. Jag sa inte mycket. Kvinnan som satt bredvid mig frågade mig massa frågor. Jag kommer inte ihåg vad hon frågade men jag kommer ihåg att jag inte svarade på allt. Jag bara låg där, apatisk och orörd jag orkade inte längre skrika. För de kändes som de inte skulle hjälpa mig, vad skulle de göra saken bättre ?
På sjukhuset började värken strax övergå till smärta igen, de placerade mig i en sjukhussäng och jag fick snabbt någon sorts bedövning. jag höll igen för att inte återigen spy upp magsaft pågrund av den bitska smaken av läkemedlet. Strax efter somnade jag, klockan var då 2. Och jag vaknade igen runt 3 och snart började värken komma tillbaka. Men strax efter kom en läkare in. Han påstog att jag hade magsår och skickade hem mig med losec. När jag kom hem igen la jag mig i sängen, slumrade till och sedan vaknade, spydde. La mig ner igen - satte mig upp och spydde. Det var en mardröm som jag inte kunde vakna upp ifrån, jag var fast och de kände mig död inombords. Dagen efter åkte vi tillbaka till sjukhuset, då valde läkarna att även göra ett ultraljud och röntgen. De var då de hittade den. En sten som var drygt 1 centimeter i diameter i gallgången. att något som ändå är "så litet" kan göra så mycket smärta. De bestämde sig för att lägga in mig, de var på en avdelning som kallades Q83. Och för en tid kändes de som att de var mitt nya hem. Jag levde en vecka på bara morfin utan att äta någonting. Jag låg i en säng drogad och helt oberörd av omvärlden, vad hade jag att leva för ?
De bestämde sig för att operera mig, en så kallad titthålsoperation. De gick in med en liten "korg" genom halsen och tre "rör" genom magen. Det tog 9 timmar för mig att vakna upp efter operationen som tog 3 timmar. Jag kunde inte röra mig och smärtan från magen var överjävlig trots all den morfin de hade sprutat i mig. Läkningsprocessen tog två veckor. Alla sjukhussystrar sa att de var ovanligt lång tid vilket berodde på min tidigare historia. Jag kände att jag egentligen inte hade något att kämpa för. Sjukhuset gjorde mig egentligen mer deprimerad, jag var ständigt omgiven av sjuka barn. Och ingen av dem hade troligen gjort någonting för att förtjäna de. Cancer, sprucken bukspotkörel, you name it. De var helt blandat. Såren som jag hade över min mage började sakta men säker läka, jag hade fortfarande ont men snart kunde jag gå själv med hjälp av stödet från droppet. jag började även snart äta små portioner av lax, eller potatismos. Efter 3veckor av rent helvete var jag "på fötter igen".
Första skoldagen efter sjukhuset, jag vägde nästan 37 kilo (159cm lång) jag hade gått ner över 9 kilo i vikt.
På morgonen samma dag klockan nio. Jag satt i bilen precis utanför skolan och kände att mitt huvud började värka, jag var nervös och det tog kanske.. fem minuter tills jag började skrika. Då åkte vi hem till min mormor som bor nära intill. jag trodde att jag hade drabbats av ett migränanfall, jag la mig på sängen medans de drog för persiennerna. Sedan började jag spy, min morfar kom in och jag kunde se på han att han mådde dåligt över att se mig så. Liggandes på sängen i fosterställning med händerna över huvudet och huka mig över sängkanten till och från för att låta magsaften rinna ut i hinken som stod på golvet. Ambulansen kom sedan och förde in mig än en gång till sjukhuset. Till "min avdelning" Q83 där jag kände mig mer trygg och mer hemma än min egen skola. Samma dag åkte jag hem, dagen efter väntade skola återigen. Jag var borta i sammanlagt 31 skoldagar plus en "ej intygad frånvarodag". Tänk er att de är fem dagar på en skolvecka. Det är sammanlagt... 6 veckor och 2 dagar ifrån skolan. Sedan bytte jag klass, jag tror att de var värst för mobbarna eftersom jag uppfattade de som att elever i skolan ifrågasatte dem om varför jag hade bytt klass. Mig frågade nästan ingen och om någon gjorde var jag bara tyst, jag svarade inte utan istället väntade på att den som hade frågat skulle säga "Du kanske inte vill berätta". Det var i varje fall vändpunkten för precis allting. Jag fick nya vänner som brydde sig om mig och jag stärktes som person. Jag lärde mig vem jag kunde lita på och hur en äkta vän är. - Jag lärde mig livet. Som ordspråket "de är inte alltid en dans på rosor"...

Helt urusel

Jag beundrar människor som kan skriva. Som kan skriva korta texter om antingen ingenting eller om allt. Och oavsett vad de än kan vara dom skriver om får de alltid allt att låta så bra och perfekt. - Fantastisk och beundrans värt. Jag vill vara en människa som får allting att låta bra, som andra kan inspireras av. Men jag är ingen sån, - jag är urusel på att skriva...
När är de man ska börja söka efter saker man faktiskt är bra på

sista dagarna

3 bilder från sista kvällen med gänget, mina fina fina vänner. tack för att jag har er !
Och även en bild från skolavslutningen, efter vi hade sagt adjö drog klassen till grillen med våra lärare för att bli bjudna på lunch av jordens bästa städare. En mysig avslutning för grundskolan, att få vara med dom man tycker om allra mest lixom...
mot kvällen var de sista konserten i kören som gällde..
Senare begav vi oss mot görveln för att grilla och träff vänner, mycket trevligt

Studentmottagning

Igår Torsdags tog min kusin och även bästa vän studenten. Hon är allt jag har, min Jennifer. Grattis. Jag älskar dig !
PS. Hon lär vara grym på gitarr

Jag skrev ett brev, sedan tog jag bort de

Antar för att de var för att jag kände större besvikelse än vad jag trodde att jag skulle gå ut med...

7e Juni 2011

Tisdags morgon. Åkte ner till vårdcentralen för att ta 15 olika prover (Observera utan Emla), tog mig hem på fastande mage och med pollenallergi på de. Vilket jag nu efter en liten frukost, 3 glasvatten och två piller senare lärt mig leva med. De var min morgon hoppas ni hade en lite bättre.
Vet inte om jag sticker till skolan em, får se om jag orkar/mår bättre. Beger mig i varje fall mot stan senare för en haircut och middag. Nu hade jag tänkt att slumra framför en lagom hajpad film i soffan. Hörs

starkt skrivet av en stark tjej

"Att tjejer kan vara så vidriga. Så vidriga så att det gör ont, att jag mår illa. Spyr för att tillhöra, för att liknas vid ett stereotypt beteende som får mig att vilja strypa.
Att att gå ihop, att utesluta, att såra. För att känna sig bättre, för att känna att man tillhör. 
Att man som individ är så liten så att man måste vara fler för att känna sig större.
Att ha så låg självkänsla och moral att man måste utesluta för att känna samhörighet.
Att inte bry sig om vem man sårar så länge man tror att man är säker i sin bubbla av låtsasvänner. Som lika gärna kan slänga bort dig. När samhörigheten går före vänskapen. När alla står bredvid tysta. Det är då jag får ont. Det är då jag vill spy.
Kom ihåg att det är tystheten och fegheten som gör er alla utbytbara"

Balen 2011


Vi är inga jävla gratänger

Kände bara ett stort behov av att säga de

ps. Du är ganska bra

Splittrad

På riktigt vet verkligen inte hur jag ska göra. Börjar som sagt på gymmnasiet i höst och har valt en linje som inte har NOämnena men har kommit på nu att jag vill bli läkare. Vad är grejen lixom. och vad ska man göra..? FAN för de

Långhelg

Jo för hade ändå tänkt att de här med bloggning en ny chans, för min egens skull oså. I varje fall så har den mesta tiden av helgen spenderats med denhär filuren. Jobbade 9-13 torsdag för att sedan åka iväg och njuta av sommarvärmen på landet, Fre-Sön. Kom hem senare mot em och tog sedan en löparrunda med mami och karin i spåret. Idag har vi istället legat och bättrat på brännan på verandan och tog sedan en långpromenad tillJC. Kort om de..

RSS 2.0