Montepulciano

Efter att varit i den vackra staden Montepulciano i Toscana i en vecka känns det näst inpå färglöst att vara tillbaka i förorten. Ni som inte har varit där eller funderar på att åka dit tycker jag absolut ska göra det. Det är helt fantastiskt, underbar utsikt, rolig historia, goda glassbarer.. listan kan göras lång. För er som har missat spelades även New Moon in där. Ni vet där alla rödklädda står vid en stor fontän när Edward är påväg att visa sig i solljuset för att han tror att Bella är död. Dock var fontänen bara där uppbyggt tillfälligt som rekvesita. Men alla twilightfantaster där ute, ni kommer absolut känna igen er! Jag känner dock att jag är klar med den lilla staden på ett tag efter att varit där 2 gånger. Men oj vad vackert det är!

Free WIFi

Sitter på flyget nu på väg hem från en vecka i underbara Italien. Det har varit en hektisk dygn eftersom vi fick punka på hyrbilen igårkväll (!) när vi skulle åka kl 5 på morgonen dagen efter (!!!!) hah jiises men allt löste sig till slut och vi landar om ungefär en halvtimme. Sen ska jag direkt hem och hämta ut mitt hm paket som jag väntat på i 3 månader !!

V Italia

Ora è la tua valigia, e il mio amato converse su. Ci siamo! Ciao

Klart

Så ja, nu är nästan allt packat och klart. Sitter och äter frukost nu och sen ska jag  gå upp och fixa det sista. Jag har några tidsinställda inlägg men inte många så vi får höras på riktigt när jag kommer hem igen. Ciao

(hittade denna hos en skums tjejs tumblr, tyckte att den var rimlig)

Mina anledningar till att inte vilja ha dina jeans: 

1. Jag har inte pengar till det
2. Jag vill inte att du ska använda mina pengar
3. Jag kan inte ha din storlek
4. Jag vill inte ha killjeans
5. Jag måste träffa dig för att kunna köpa jeansen
6. Jag vill inte äga nån av dina saker
7. Jag är numera en masskopiering av samtalsämnen som skickas till en hel kontaktlista utan vilja att säga något annat.
Ps. du är inte skum.

Fast


torsdag

ni får ta min oerhört taskiga design för tillfället men jag kände att det behövdes nått nytt och det kändes väldigt onödigt att påbörja en sommrig, ljus färg när hösten snart kommer (ledsen att behöva säga skriva de). Ska packa klart det sista inför imorgon och sen ska jag lägga mig framför tv med en kopp te och titta på en film.

helluu people

Sitter och filar på en ny webdesign, kom upp tidigt idag. Runt 8 och satte på mig löpardojjerna och tog ett varv i viksjö med mammsen. Väntar på att karin ska komma hit. Imorgon drar vi till italien så jag måste göra det sista hemma innan vi sticker. Pöss

23.59

Åkte in till stan med karibbi idag, kom hem med välbehövda saker (karin) !!!! Hah sen drog vi hem till mig och käka träffade sara, jenny. Alla drog, börja packa, karin kom tillbaka, träffade sofie en snabbis och nu ligger jag näsan mot skärmen med facebook och spotify. Jag har varken lust, eller ork att visa allt men köpte bland annat ett par 2 par shorts, en hatt, kofta, bikini osv..

solsidan på replay

Sedan dess att jag har kommit hem har jag hunnit med 2 arbetsdagar och en dag med andra säsongen av solsidan som har gått på replay all day long. Imorgon hade jag planer på att träffa tre brudar och kanske hinna med en runda på stan. Åker till mitt kära italien på fredag så jag måste hinna köpa en bikini, klänning kanske ett par shorts och så. Nu ska jag återgå till att doppa näsan i nudelsoppan, jag har hört att de ska vara bra...

Gintagning

Så vare klart, läser på Jensen Norra till hösten. Ska bli otroligt skönt att komma ifrån Viksjö. Och känna att jag valt en skola som inte så många från viksjö av min kull valt ifrån. Jätte skönt!
Bild från skolavslutningen (om ni undrar så såg det ut som mina mun hade gått bananas, så jag fick göra en ny)

Helgens


RSS 2.0